hrendeit
HRK kn
EUR €USD $

GAL galerija antikvarijat

Galerija antikvarijat GAL u sadašnjoj formi postoji od 2002. godine, a nastavlja se na tradiciju iste u Rijeci u Barčićevoj ulici, te galerije u lučici u Voloskom od sredine osamdesetih godina. Pod nazivom Antikvarijat galerija GAL podrazumijevamo dvije osnovne djelatnosti: trgovinu antikvitetima i galerijsku djelatnost uklopljene u jedinstven ambijent. U ponudi imamo veliki izbor antiknog namještaja, umjetničkih predmeta, slika, skulptura...
U galerijskom dijelu imamo stalnu postavu slikara pejsažista s početka dvadesetog stoljeća, kao i opus hrvatskih slikara 70-ih i 80-ih godina. Osim toga, povremeno u prostoru galerije organiziramo izložbe i suvremenih autora.

Stekli smo veliki krug ljubitelja umjetnosti svih generacija koji nas redovito posjećuju. Nudimo vam stručnu preporuku ili savjet vezano za kupnju umjetnina i antikviteta, kao i opremanja vaših interijera. S povjerenjem nam možete ponuditi slike i antikvitete za daljnu prodaju.

Restauracija

Nudimo usluge restauracije starinskog namještaja i okvira. Restauracija se radi ručno, klasičnim, starinskim postupkom bez upotrebe suvremenih kemikalija i lakova. Obuhvaća grube i fine stolarske radove, krpanje furnira, zaštitu od insekata i polituru šelakom. Također radimo i popravak starih okvira za slike i ogledala koji uključuje pozlatu zlatnim listićima.

Smjestili smo se u Voloskom na atraktivnoj poziciji s prekrasnim pogledom na Kvarner. Udaljeni smo svega 20 minuta od centra Rijeke, a desetak minuta šetnje uz more od centra Opatije.